Kertépítés, kert karbantartás

Keressen telefonon

 06-30-4086454

vagy írjon nekünk 

A kertépítés első lépése az apró részletekre kiterjedő tervezés.

Meg kell határozni a használat célját, meg kell vizsgálni a terület kínálta lehetőségeket, ki kell választani beépíteni kívánt anyagokat.

A tervek alapján kezdődhet a munka. Tereprendezés, bontás, szükségtelen anyagok elszállítása. Megépítésre kerülnek a térburkolatok, kerti szegélyek, a kerti medence és ezekhez tartozó közművek, vízgyűjtő tartály, vízellátás rendszere.

Az öntözőrendszer kivitelezése a műtárgyak megépítése után, a végleges terepviszony kialakítása után történik. Beültetésre kerülnek a kiválasztott növények, gondoskodni kell a megfelelő tápanyag utánpótlásról, talajtakarásról a gyomok visszaszorítása céljából.

A gyep talán a leglátványosabb kerti elem. Olyan gyepet, fűfelületet alakítsunk ki, amely igazodik annak használatához /sport, pázsit, virágos gyep/.

Azonnali hatás eléréséhez ajánlatos gyepszőnyeg használata, de vetett fűvel /hosszabb idő, sok ráfordítás/ is elérhetjük a kívánt eredményt.

A kertünk növényei folyamatosan fejlődnek, növekszenek. Intenzív tápanyag utánpótlás, valamint a rendszeres öntözés erős növényzetet eredményez, ezáltal szükségszerű a rendszeres ápolás, gondozás.

Röviden a legfontosabb fenntartási munkák:

N

Gyep rendszeres nyírása, nyesedék eltávolítása, gyommentesség fenntartása

N

Fák, cserjék rendszeres nyírása, metszése

N

Tápanyag utánpótlás, növényvédelem

N

Évszakokhoz igazított öntözés

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Mórkert Bt.

8060 Mór,
Bartók B. 50/a.

Hívjon a megadott számunkon vagy keressen a többi elérhetőségeinken:

06-30/40-86-454